AVON - Magic Effects Molten Metal

4:26 PM Mirela♡ 8 Comments

Lijep pozdrav svima! :)
Nakon dosta vremena još jedna Avon recenzija je tu. Kao što ste mogle vidjeti po naslovu, radi se o novim Avonovim lakovima iz Magic Effects linije. Lakovi su rađeni po uzoru na plemenite metale i napravljeni su tako da izgledaju kao otopljeni metali. U kolekciji ih ima pet i predstavljaju
 • BLUE STEEL - plavi čelik
 • GOLD - zlato
 • TITANIUM - titanij 
 • COPPER - bakar 
 • GRAPHITE - grafit


Svi lakovi su hrapavog finiša, ali su glađi od Mineral Crush lakova. Jako su sjajni, posebno na suncu i jako mi se sviđa kako izgledaju na noktima. Svi solidno prekrivaju u jednom sloju, ali ja uvijek nanosim dva sloja jer sam tako navikla i tako mi je svaki lak ljepši. :) Suše se jako brzo u odnosu na ostale lakove i to je jedan veliki plus.


Ono što me jako razočaralo jest trajanje ovih lakova na noktima. Kod mene krenu spadati već nakon jednog dana, a nekada traju i kraće. Tome malo doprinosi i to što sam smotana pa svugdje udarim noktima, ali šta je, tu je. :D Mineral Crush lakovi ne traju nešto pretjerano dugo, ali su bolji po trajanju od ovih. Na svim lakovima sam koristila isti bazni lak, tako da znam da nije u tome razlika. :)
Međutim, ako nadograđujete nokte ili samo imate gel na svojim noktima ovi lakovi će potrajati duže. Moja sestra je tako nosila jedan od ovih lakova, zajedno sa nadlakom i potrajalo joj je otprilike 5 dana. :)
Ako ne volite hrapave lakove ili samo želite nanijeti nadlak, trebat će vam više slojeva jer hrapavci "upijaju" dosta nadlaka i prvi sloj ne pravi veliku razliku.
Ako lakove nosite bez nadlaka nekoliko dana, vremenom će se sami malo zagladiti.
Četkica lakova je srednje gustoće i duljine, ravno rezana. Meni je jako lagana za korištenje. :)
Sada o svakoj nijansi nekoliko riječi. :)

GOLD - zlato
Ova nijansa po meni baš i nije boja zlata, ali je svakako jako lijepa. Rado je nosim, daje divan sjaj i super mi izgleda na noktima. :)


COPPER - bakar
Predivna nijansa, rekla nih da je ova više zlatna nego Gold. Jedna od mojih najdražih iz ove kolekcije. Njemu se posebno radujem u kombinaciji sa Božićnom manikurom. :D


BLUE STEEL - plavi čelik
Plavi da, ali više u bočici nego na noktima. Kada se stavi na nokte gubi plavu boju i ima samo plavkast odsjaj. Opet jako lijep i odlično izgleda na noktima. Ja inače volim blještave lakove pa mi je ovaj super. :D


GRAPHITE - grafit
Definitivno moj favorit. :D Prekrasna boja i odlična pigmentacija. Super je i za jesenske i zimske manikure kao i neke rock i metal manikure. :D


TITANIUM - titanij
Opet jako lijep, ali se boja ne može opisati jednom riječju. Najsličniji je nijansi Gold, ali malo ide na brončanu ovisno o svjetlosti. :)

Ja sam jako zadovoljna svim nijansama i rado ih sve nosim. Ako volite blještave i metallic nijanse lakova, ovi će vam se svidjeti. Možete ih trenutno naći u Avon brošuri po cijeni od 8,90KM. :)
Sve ove nijanse će biti odlične za nadolazeće praznike. :D
Sretni vam praznici i lijepo se provedite! :D

Do sljedećeg čitanja :**PR uzorci, ali sva mišljenja su moja i iskrena.

You Might Also Like

Broj komentara: 8 :

 1. Padam na zlatno sve tako i na lakove :D Tvoji nokti prelijepi kao i inace

  OdgovoriIzbriši
 2. Ovi lakovi su PRESAVRSENI! Ne znam za koji bih se pre odlucila! :) <3

  OdgovoriIzbriši
 3. Uuuu svi mi izgledaju odlično :D Blue Steel definitivni favorit :D

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Volim plavu boju pa tako i u ovom laku :D Divan je :)

   Izbriši
 4. Fotografije su ti fantazija, stvarno :) <3

  OdgovoriIzbriši