Born Pretty Store - vodene naljepnice (water decals)

1:52 PM Mirela♡ 6 Comments


English version below.

Pozdrav svima. :)

Prošlo je već dosta vremena otkako sam od Daisy sa Born Pretty Store sajta dobila vodene naljepnice za ukrašavanje noktiju. Htjela sam cvjetnu (ruže) manikuru pa sam čekala proljeće da je i uradim. Istu ste, ako me pratite na Instagramu, mogli vidjeti nedavno na fotografiji koju sam objavila. Iznenadila sam se brojem pozitivnih reakcija koje je dobila, nadam se da će se i vama svidjeti. Jednostavna je za napraviti i prikladna za sve prilike. :)


It's been a long time since Daisy sent me nail water decals from Born Pretty Store. I wanted to do a flower (rose) manicure so I waited spring to make it. You could and maybe you already did see this manicure on my instagram account. I recently posted a picture of it and was amazed by the number of likes it reached. Hopefully, you'll like it too. It's simple to make and appropriate for any occasion. :)A sada da vam pojasnim sam proces korištenja i stavljanja naljepnica na nokat.
Nakon što sam nokte nalakirala željenim bojama koje će se lijepo slagati sa naljepnicama, konačno sam krenula sa primjenom samog proizvoda. Kada sam otvorila pakiranje i došla do mekog kartona na kojem se nalaze naljepnice, škarama sam izrezala karton veličine koja će mi prekriti cijeli nokat. Nisam htjela naljepnicu na pola nokta ili nešto slično, nego sam išla na cijeli. Kao što ste mogli vidjeti na slici, naljepnice sam stavljala na srednjem prstu i prstenjaku.
E sada dolazimo do dijela s vodom. Proces je sličan stavljanju tetovaže. Međutim, izrezani dio kartona ne ide direktno na nokat dok je još uvijek suh nego se prvo stavlja u vodu sobne temperature. U vodi se zadrži najduže 10 sekundi. Meni je toliko bilo dovoljno da se naljepnica odvoji od kartona. Nakon što sam karton izvadila iz vode, naljepnica se mogla odvojiti od njega. Uz pomoć pincete sam je stavila na nokat onako kako je želim. Pinceta pomaže da se naljepnica ne pogužva i uništi. Zato vam preporučujem naljepnicu nanositi njome. Kada sam je konačno stavila kako sam željela, uz pomoć acetona i ravne četkice (koju inače koristim za skidanje mrlja laka sa zanoktica) sam naljepnicu poravnala i zagladila oko zanoktica i vrha nokta. S ovim korakom trebate biti strpljivi da se naljepnica ne uništi acetonom. Kada sam sve izravnala, ugladila i bila zadovoljna izgledom, nanijela sam nadlak koji će sačuvati naljepnicu i produžiti trajnost.
Kod mene je naljepnica trajala pet dana i onda sam primjetila da je lagano popucala oko vrhova noktiju. Ali po meni je i pet dana sasvim solidna trajnost jer mi manikura ionako dosadi ako je duže nosim pa je skinem.
Ako biste željeli produžiti trajnost naljepnica, možete probati sa gelom. Ja to nisam probala jer ne koristim gel na svojim noktima. Na ostale nokte na kojima nisu naljepnice sam nalakirala Essie Lilacism koji mi se odlično uklopio s naljepnicama. Na njih sam još dodala dvije bijele točkice različitih veličina da popunim prazan prostor. Nakon što se sve osušilo nanijela sam nadlak.
To je to. Manikura je sada bila spremna za fotografiranje. :)

And now, let me explain the entire process of using and applying these water decals. First I painted my nails in the colours I thought it'll look good together with water decals and then I finally started applying the product. I opened the packaging and used scissors to cut the water decal paper in the shape and size that will cover my entire nail. I didn't want to use water decal on half of my nail or anything like that, I wanted to cover the entire nail with flowers. As you can see on the picture, I applied water decals on my middle and ring finger.
Now it's time for the part that includes water. The process is similar to when you are applying a temporary tattoo. There is a little difference though. Before I applied the paper with a decal on my nail, I soaked it in water for about 10 seconds. That way, the water decal separated from the paper and was easy to apply on the nail. Using tweezers, I placed it where I wanted it to be and how I wanted it to look. I recommend you to use tweezers since they help you a lot not to mess up the water decal and to apply it properly. When I finally applied it the way I wanted, I used acetone and a flat brush to even out and smoothen the edges of a water decal. You need to be patience with this step so you don't ruin the water decal with the acetone. :) When I placed everything the way it shuould be, I added a topcoat that will keep and protect the water decal and also ensure durability.
The water decals on my nails lasted for five days and then I noticed it cracking on the edges. To me, five days is completely okay because I get bored if I wear the same manicure longer so I take it off anyway. If you want it to last longer, maybe you should try applying a gel over the manicure. I don't use gel on my nails so I didn't try that. :) 
On the rest of my nails, that are not decorated with water decals, I applied Essie's Lilacism that looks great in combination with water decals. On those nails I also added two white dots to fill in the empty space. After everything dried, I added a top coat. That's it! My manicure was ready for a photoshoot. :)

Nadam se da vam se post svidio, pišite mi komentare sa mišeljnjem i pitanjima. :)
Ako vam se sviđaju ove naljepnice ili bilo što sa Born Pretty Store sajta, možete iskoristiti moj kod za 10% popusta PNSQ10.

I hope you liked this post, write me your thoughts and questions in a comment section below. :)
If you like these water decals or anything else from the site, you can use my 10% off code PNSQ10.


Jeste li probale nešto sa Born Pretty Store stranice?
Što mislite o vodenim naljepnicama?

Did you try something from Born Pretty Store?
What do you think about nail water decals?

Hvala na čitanju. :*
Thank you for your time. :*

You Might Also Like

Broj komentara: 6 :

 1. WoW! Bas je lepo ispalo :) I ja sam kupila vodene nalepnice, ali nikako da se osmelim da ih "polepim" :)
  Pogledaj moj blog, ako zelis :) Mozemo se pratiti :)
  missymj.blogspot.rs

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Pokušaj, jednostavno je, a manikurom sigurno nećeš biti razočarana. :)
   Rado ću pogledati. Hvala ti. :)

   Izbriši